Δωρεάν εξετάσεις κύφωσης – σκολίωσης – πελματογραφημάτων την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014!

Αναρτήθηκε May 22, 2014

Μέσα στα πλαίσια του φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα θα προσφέρει δωρεάν εξετάσεις κύφωσης-σκολίωσης και πελματογραφημάτων.

Αναλυτικότερα, η Ομάδα Κύφωσης- Σκολίωσης του Συλλόγου, η οποία απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες με πολυετή πείρα πάνω στο αντικείμενο, προσφέρει δωρεάν εξετάσεις κύφωσης-σκολίωσης σε παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου (οι εξετάσεις γίνονται αυστηρά παρουσία γονέων και κηδεμόνων).

Η εξετάσεις κύφωσης-σκολίωσης είναι  μια από τις πιο σημαντικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει ένα παιδί κατά τη διάρκεια της προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας.

Η εξέταση αυτή γίνεται με το σύστημα FORMΕTRIC, έναν νέο τρόπο ελέγχου της σπονδυλικής στήλης ΧΩΡΙΣ ακτινοβολία. Η μέθοδος αυτή είναι ένας συνδυασμός της πιο εξελιγμένης μορφής βίντεο και της ψηφιακής επεξεργασίας δεδομένων ενώ είναι 100% αξιόπιστη.

Επιπροσθέτως, μέσα στα πλαίσια των προληπτικών ελέγχων, ο Σύλλογός μας, προσφέρει και δωρεάν πελματογραφήματα, μέσω των οποίων οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν ανατομικές παραμορφώσεις και παθήσεις όχι μόνο των κάτω άκρων αλλά και ολόκληρου του σκελετού.

Πρωταρχικός ρόλος των προληπτικών αυτών εξετάσεων είναι να ανιχνευθούν σκελετικές παθήσεις στα νέα άτομα και να ενημερωθούν οι γονείς εγκαίρως.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού κατά τις ώρες 11:00 – 16:00 Τηλέφωνο για ραντεβού: 210 8018123, 213 2086698 ή μέσω email στο: archtzag@yahoo.gr.

 

petaloudaSyllogos

backs